Сряда, 03 Юли 2024
    
Крими

Окончателно: Съдът остави тъщата на Пейо Пеев в ареста

  21.05.2024 11:39  
Окончателно: Съдът остави тъщата на Пейо Пеев в ареста

Невинна съм. Не съм извършила това деяние. Стриктно спазвам всички закони", заяви Красимира Трифонова в съдебната зала

Окончателно - съдът остави в ареста Красимира Трифонова, която заедно с дъщеря си е обвинена за убийството на Пейо Пеев. Според магистратите на този етап доказателствата са достатъчни, за да подкрепят вече определената мярка задържане под стража.

"Невинна съм. Не съм извършила това деяние. Не съм влизала в автомобила. Стриктно спазвам всички закони. Не се провеждат никакви процесуално-следствени действия. Всичко, което се интерпретира, е срещу мен. Срещу мен и моите близки действа престъпна организация за покушение. Има заплахи да ни отнемат децата”, заяви Трифонова в съда.

Пейо Пеев беше убит в началото на годината, като задържани и обвинени бяха Красимира и дъщеря ѝ Габриела, след като тялото на мъжа беше открито на Витоша. Според разследващите майката и дъщерята удушили Пеев в колата му.

Предполага се, че мотивът за престъплението е свързан с родителски права. Пейо Пеев и Габриела имат 6-годишно дете. Въпреки че скоро сключили брак, живеели разделени, а междувременно тя родила второ дете, за бащинството на което пък претендира бившият депутат от „Продължаваме промяната“ Велико Минков.

Източник: Нова.тв