Сряда, 03 Юли 2024
    
Айтос ИЗБОРИ 2024

Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех

  26.05.2024 11:36  
Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех

Кандидати за народни представители от Коалиция „БСП за България“ от Втори МИР-Бургас за предстоящите избори, проведоха среща-разговор с симпаризанти и активисти в Айтос. На нея те представиха акценти от предизборната програма на социалистите и коментираха теми, свързани с актуалната политическа обстановка в страната.

Домакин на срещата беше Милена Куртова-Радева, която е на пета позиция в листата на коалицията. Тя представи кандидатите за депутати, поздрави присъстващите и им благодари за покрепата.

„Нека да заложим на тези, които знаят, могат, искат и най-вече имат постигнато нещо зад гърба си. Младостта не е порок, но тя е свързана с липса на жизнен и професионален опит“, беше категоричен в своето изказване областният председател на БСП в Бургас Тодор Байчев, който заема второ място в листата. Той призова симпатизантите на БСП към активност в изборния ден и подкрепа с бюлетина номер 24.

Общинският председател на партията в Бургас инж. Паруш Парушев, трети в листата подчерта, че БСП никога не е разочаровала своите привърженици, влизайки в сглобки и увери, че за напред ще бъде така.

„Онова, което сме обещали, винаги сме го изпълнявали“, напомни той и изрази увереност, че с деклерираната от хората до момента подкрепа, очаква добри резултати на изборите.

Атанас Маринов, на шестнадесето място в листата отправи молба към избирателите, в оставащото до деня на вота време, всеки добре да помисли какъв ще бъде неговия избор. По думите му активността на хората в момента е най-важният фактор за успех.

В срещата участваха още Милка Донева, на двадесет и втора позиция и инж. Живко Господинов, двадесет и пети. Те също откроиха проблеми, които БСП е поставила за разрешаване на дневен ред и се включиха в дискусията, отговаряйки на актуални въпроси.

Срещата продължи под формата на отворен диалог, по време на който бяха коментирани национални и регионални теми.