Сряда, 03 Юли 2024
    
Бургас

Кметът Николов с поздрав за децата

  01.06.2024 08:33  
Кметът Николов с поздрав за децата

 

В социалната мрежа кметът на Бургас Димитър Николов написа по повод 1 юни: „Да са здрави и щастливи децата! Всеки ден да продължават да ни учат на искреност и любопитство към света. Да ги подкрепяме да постигат мечтите си!

И най-важното е да не забравяме, че истински успех за нас като родители е да ги възпитаме като добри хора!”

Кметът Димитър Николов по-късно отправи поздрав към всички деца, родители и учители по повод Деня на детето 1 юни чрез страницата на Община Бургас.

„Уважаеми деца, уважаеми родители и учители,

С огромна радост и с най-сърдечни чувства ви поздравявам по случай Международния ден на детето – 1 юни! Той е специален за всички нас, защото е посветен на най-ценното в нашия живот – децата.

Скъпи деца, вие сте нашата радост, нашето бъдеще и надежда. Вашите усмивки, любопитство и мечти ни вдъхновяват и ни дават сили да се справяме с предизвикателствата. Вярвайте в себе си, следвайте мечтите си и нека детството ви бъде изпълнено с безгрижни и щастливи моменти.

Уважаеми родители и учители, благодаря ви за грижата, обичта и подкрепата, която ежедневно оказвате на нашите деца. Вашата роля е безценна и отговорността ви е огромна. Нека продължаваме заедно да работим, за да осигурим възможно най-доброто за бъдещето на всяко дете.

На този специален ден пожелавам на всички деца да бъдат здрави, щастливи и обградени с много любов. Нека всяка детска усмивка бъде светъл лъч, който озарява нашия свят.

 

Честит празник на всички деца!“