Понеделник, 01 Юли 2024
    
ИЗБОРИ 2024

Севим Али, ДПС: Мирът и демокрацията не са даденост, а трябва да се отстояват всеки ден

  07.06.2024 10:57  
Севим Али, ДПС: Мирът и демокрацията не са даденост, а трябва да се отстояват всеки ден

Водачът на листата с кандидат-депутати за Народно събрание на ДПС в Бургас Севим Али излезе с обръщение към избирателите дни преди вота 2 в 1. В него той изтъква важността от гласуване и за двата избора, тъй като мира и демокрацията не са даденост и трябва дас е отстояват всеки ден.

Ето цялото обръщение на Севим Али:

Уважаеми жители на Бургаска област,

Уважаеми съмишленици и симпатизанти,

Приятели,

Обръщам се към всички, които ще застанат пред урните на 9 юли, за да ви напомня, че мирът и демокрацията не са даденост, а трябва да се отстояват всеки ден.

Нашата обща отговорност е да пазим мира и демокрацията, да работим за достойни условия на живот на всеки български гражданин. Дължим го на нашите родители и в името на по-доброто бъдеще на нашите деца. Това можем да направим като упражним правото си на глас с разум и отговорност!  И с безкомпромисното намерение, ние от ДПС да спрем този хаос и безвремие, в които е хвърлен българския народ години наред. Това може да стане само с категорична победа на предстоящите избори за Народно събрание и за Европейски парламент.

Ние кандидат-депутатите носим голямата отговорност да реализираме политиките на ДПС за развитието на държавата и неотменимия европейски път, по който вървим. Партията винаги е работила по дневния ред на обикновените хора, с техните проблеми и надежди. Този път нашите политики ще бъдат реализирани не само в името на хората, а заедно с тях! И това е нашата сила, с която тръгваме за победа! ЗАЕДНО С ХОРАТА!

Тази победа ни е нужна, за да поставим ново начало в управлението на България!

Победата е нужна, за да реализираме всички политики, залегнали в Манифеста на Движение за права и свободи "Всички заедно да обновим България и Европа" и да обединим хората в общото желание да се развиваме като  икономически силна и уважаваща своите граждани европейска страна!

Нужно ни е вашето доверие, за да гарантираме управление на сигурност, стабилност, икономически подем и социална справедливост! Апелирам към вашата активност, за да покажем силата на ДПС и да вземем бъдещето в свои ръце!

Да го направим с бюлетина №28! Заедно с хората!

 

ДПС е с номер 28, а преференцията за Севим Али е 101

Купуването и продаването на гласове е престъпление