Понеделник, 01 Юли 2024
    
ИЗБОРИ 2024

Андрей Рунчев: Гласувах за това да се върне нормалността в държавата

  09.06.2024 14:45  
Андрей Рунчев: Гласувах за това да се върне нормалността в държавата

 

„Гласувах за по-доброто бъдеще на Бургас и региона, за стабилна България и нейното достойно място в Европа! Гласувах за това да се върне нормалността в държавата.“ Това заяви общинският лидер на ГЕРБ-Бургас Андрей Рунчев, който е и кандидат за народен представител в листата на ГЕРБ-СДС във Втори МИР-Бургас. Той упражни правото си на глас в СУ "Димчо Дебелянов".

Рунчев подчерта, че за да се успокоят хората и да продължи развитието на регионите, е задължително да има стабилно правителство.

„През този месец бяхме единствените, които посетиха всяка една община и населено място в областта, стиснахме десетки хиляди ръце, говорихме с хората, поехме ангажименти, записахме си много поставени задачи и имаме самочувствието, че можем да предложим решения и политики, с които ще продължим развитието на нашите населени места.“, каза още той.

Общинският лидер допълни, че със силно представителство в следващия парламент, коалиция ГЕРБ-СДС ще има възможност да работи за утвърждаването на Бургас и региона като още по-привлекателно място за инвестиции и за живот.