Неделя, 30 Юни 2024
    
Бургас

Корнелия Нинова: Притеснени сме от ниската избирателна активност

  09.06.2024 22:22  
Корнелия Нинова: Притеснени сме от ниската избирателна активност

„Първо да кажем, че сме притеснени от ниската избирателна активност, която е поредният много тежък знак към всички партии, към цялата система за това, че всички трябва да си направим извод от това и да вземем мерки. Второ, да благодаря на всички, които ни подкрепиха, на нашите активисти, членове, симпатизанти и доброволци - на всички тях благодаря за прекрасната кампания, за усилията и труда. И разбира се, да поздравя онези, които излязоха и гласуваха, макар и не за „БСП за България”, защото упражниха най-важното си право – правото на избор”.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в първо изявление пред централата на социалистическата партия тази вечер. Тя обаче се обърна към медиите:

„Позволете – резултати и действия оттук нататък да коментираме след като излязат окончателните резултати. Застанахме тук сега от уважение към вас, медиите, защото отдавна сте тук, от уважение към избирателите, към всички членове и симпатизанти - за да поздравим и благодарим. След окончателните резултати – ще дадем пресконференция и ще отговорим на въпросите ви”, заяви Нинова.

В отговор на отправен въпрос тя бе категорична:  „Мисля, че е излишно след 10 години борба с модела „ГЕРБ”, да ме питате дали бихме подкрепили ГЕРБ. Не”


Анкета

Мнения

Мнения
Първо официално слово на патриарх Даниил: Приемам кръста на патриаршеското служение
  30.06.2024 18:06      

Приемам кръста на патриаршеското служение, което ми се възлага днес. Господ знае, че не съм се ст