Неделя, 30 Юни 2024
    
Бургас

Внимание! Започва ремонт на пътя Бургас - Сарафово

  11.06.2024 12:41  
Внимание! Започва ремонт на пътя Бургас - Сарафово

 

От тази седмица започва ремонт на пътя Бургас – „Сарафово“ в участъка между пътния възел тип „Тромпет“ на Северния обход до Гробищния парк.

Рехабилитацията на пътната отсечка започва сега, тъй като сега бе осигурено необходимото финансиране от страна на държавата.

Първоначално ремонтните дейности ще се извършват в платното от страната на Гробищния парк – по посока от квартал „Сарафово“ към Бургас.

По тази причина от 09:00 часа на 12 юни – сряда, ще бъде въведена временна организация на движението в района.

Автомобилите, идващи от Бургас, ще се движат в двете ленти еднопосочно от кръговото кръстовище на бул. „Димитър Димов“ и ул. „Транспортна“ – при Гробищния парк, в посока „Сарафово“.

Пътуващите от „Сарафово“ към центъра на Бургас ще преминават по пътния възел тип „Тромпет“ и новоизградения участък от Северния обход на града, след което ще се включват към път I-6 „София – Бургас“.

Ремонтните дейности на пътя Бургас – „Сарафово“ включват преасфалтиране на трасето, полагане на пътна маркировка и монтиране на нови осветителни стълбове. След като приключат дейностите по ремонта на трасето в посока от „Сарафово“ към Бургас, ще започне обновяване на платното в обратната посока.

Според първоначалните планове цялостната рехабилитацията на пътната отсечка ще продължи около месец и половина.

  


Анкета

Мнения

Мнения
Първо официално слово на патриарх Даниил: Приемам кръста на патриаршеското служение
  30.06.2024 18:06      

Приемам кръста на патриаршеското служение, което ми се възлага днес. Господ знае, че не съм се ст