Понеделник, 01 Юли 2024
    
Бургас

Вълнуващо връчване на дипломите в ПГРЕ „Г. С. Раковски“

  20.06.2024 14:51  
Вълнуващо връчване на дипломите в  ПГРЕ „Г. С. Раковски“

 

За първи път бе избран Зрелостник на годината, гласуван от Педагогическия съвет

ПГРЕ "Г. С. Раковски" връчи дипломите на зрелостниците си в Експозиционен център Флора Бургас, отбелязвайки началото на нов етап в живота на завършилите младежи.

Ученици, учители и гости се събраха, за да отбележат успешното завършване на гимназиалната им кариера. Събитието беше особено впечатляващо, обогатено с емоции и споделени успехи.

Гимназията отбеляза 7 пълни отличници, които не само получиха заслужената грамота, но и парична награда за своите изключителни постижения. В допълнение, за първи път бе връчен приз Зрелостник на годината, гласуван от Педагогическия съвет. Тази година, титлата отиде в ръцете на Биляна Стефанова от 12.В клас.

Общо 79 ученици се отличиха с изключителни резултати и получиха освен грамота и специален ваучер за покупка от  книжарница, за да продължат да развиват своите интереси и познания.

Тези моменти отразяват не само индивидуалните постижения, но и духа на общността и настойчивостта на учениците и учители в ПГРЕ "Г. С. Раковски", слятат учители и ученици. Сърдечни поздравления получиха всички завършващи ученици и пожелания за успех в бъдещите начинания!