Понеделник, 01 Юли 2024
    
Бургас

Голям благотворителен концерт помага за лечението на Делян

  27.06.2024 10:36  
Голям благотворителен концерт помага за лечението на Делян

Голям благотворителен концерт „С обич за Делян“ ще се проведе в Бургас на 9 юли. Той ще бъде в подкрепа на Делян Иванов, който страда от множествената склероза и събира средства, с които да си осигури скъпоструващо лечение в Москва. То включва стволови клетки и може да му осигури стопиране на развитието на коварната болест.

Ето какво написа Делян по повод събитието:

„Приятели, имам реален шанс да я спра! 20 години с нея ми стигат! Това за което отивам се прилага по каса в две европейски държави, а в още няколко се води като експериментално лечение. Това е начинът за мен, ще бъде трудно, неприятно и грозно, знам това, но имах почти 20 години да се подготвя. Време е да я спра. Приятели, заповядайте на благотворителният концерт, самото присъствие е голяма подкрепа“.

Концертът ще се проведе от 19:00 часа в Културен дом на Нефтохимика. Билетите ще бъдат на цена от 12 лева, а събраните средства ще отидат изцяло за лечението на Делян. Те ще се продават на касата в НХК до 30 юни и на тази до Часовника от 1 юли.

За събитието са се ангажирали безвъзмездно редица участници, които ще представят забавление на публиката: Паола Йорданова; ТС“Младост“ към ОУ“Елин Пелин“; ТШ“Детско царство“; Дует „Бургас“; Захари Чернев; Школа за български и гръцки танци „Бургос“; Ансамбъл „Странджа“; Стефан Илчев; F.O & Peeva; Група „Alive“; ТС към ОУ „Св.Климент Охридски“; Солист на НХ „Трепетлика“; Kris Gran

Повече подробности за това как можете да помогнете на Делян, може да прочетете в групата „Да помогнем на Делян“.