Понеделник, 01 Юли 2024
    
Бургас Общество

„Летен хъб за младежи“ стартира от началото на юли

  27.06.2024 19:16  
„Летен хъб за младежи“ стартира от началото на юли

 

Младежки международен център – Бургас обявява началото на първия си „Летен хъб за младежи“, предназначен за всички на възраст от 10 до 14 години. Летните активности  ще започнат на 1 юли и ще се провеждат всеки делничен ден от 10.00 до 12.30 часа, а целта е развитието на талантите и повишаване мотивацията за учене у младежите по един по-различен и интерактивен начин.

Летният хъб предлага богат набор от занимания, насочени към развитието на творческите и интелектуалните способности на децата. В него ще се включат дейности като занимания по изкуства, образователни игри и викторини, уъркшопи и проекти на еко тематика, забавни уроци и дискусии по различни теми.

„Тук ще срещнете нови приятели, ще се забавлявате и ще учите заедно в една позитивна и креативна атмосфера. Нашата мисия е да ви помогнем да откриете и развиете своите таланти, докато се наслаждавате на всяка минута от лятото“, посочват от ММЦ-Бургас.

Необходимо е желаещите да се запишат предварително, като попълнят следния онлайн формуляр: https://docs.google.com/forms/d/15IA87JGmZYL7olEbJxFYYDulL42s_pz1Msr9qglPxZM/edit

* Занятията ще се провеждат в сградата на Младежки международен център – Бургас, на адрес: ж.к. „Меден рудник“, ул. „Апостол войвода“ № 15.


Бургас ИЗБОРИ 2024