Понеделник, 01 Юли 2024
    
Бургас

Студенти по педагогика влизат на стаж в детските градини

  28.06.2024 14:54  
Студенти по педагогика  влизат на стаж в детските градини

 

Студенти по педагогика от бургаските университети, както и завършили млади учители, влизат в детските ни градини през лятото, за платени стажове, финансирането на които ще поемем.

Освен натрупването на ценен опит, това ще осигури непрекъсната работа на бургаските детски градини през лятото и ще гарантира спокойствие за родителите, когато са на работа.

Така ще дадем възможност на скоро завършили учители и студенти по педагогика да започнат работа в реалната практика, а работата им ще бъде призната като стаж.

Стажовете са платени и ще бъдат в периода юли-септември.

Студентите-стажанти ще работят под ръководството на наставници, а директорите ще имат възможност да избират доказалите се млади специалисти за временна или постоянна позиция.

В програма „Заедно за образованието“ може да се включат специалисти педагози с квалификация „детски учител“, студенти 4, 3 и 2 курс от специалности „Предучилищна педагогика“, „Предучилищна педагогики и чужд език“ и „Начална и предучилищна педагогика“, както и студенти от магистърски програми, даващи квалификация „детски учител“.

За допълнителна информация:

Отдел „Образование“, Община Бургас - e-mail: [email protected]

Координатор на програмата: [email protected] и [email protected]