Неделя, 30 Юни 2024
    
Любопитно

Време е за Джулай морнинг, ето кой в колко часа ще пее

  30.06.2024 11:23  
Време е за Джулай морнинг, ето кой в колко часа ще пее

Само ден до празника на свободата на мисълта Джулай морнинг. Бургаският концерт ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20 часа на 30 юни, неделя. Той е безплатен. Както всяка година, ще бъде осигурена дежурна медицинска помощ и воден спасител, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

Община Бургас благодари за ценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от „Силует“. А ето кой ще се погрижи тази година за доброто ви музикално настроение:  

 

P.I.F.

Незабравимите песни на групата ще чуем със специалното участие на гост вокалисти – Владо Михайлов от група  REWIND и SLENG, както и Марияна Добрева от група СИЛУЕТ.

 

КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ

Свежата банда гостува за първи път на сцената на July Morning в Бургас. Ще чуем всички техни хитове и ще се насладим на неповторимата енергия и заряд, които носят.

 

REWIND

Група REWIND се завръщат при нас с много нови авторски песни. Неповторимият актьор, музикант и победител в риалити формата „Като две капки вода“ - Владо Михайлов, заедно с останалите страхотни музиканти, ще ни потопят в техния красив музикален свят. Ще чуем и песента от филма “Защото обичам лошото време“

 

LEMON BOX

Бургаската група ще ни зарадва и на тазгодишното издание на Джулай Морнинг. Както винаги, те ще излязат на сцената с много настроение и завладяваща авторска музика.

 

МАХАЙРА

Тази година ще чуем и бургаската група Махайра, която ще ни представи своята авторска музика.

 

SCARLET

В самото начало на феста ще свири тази млада рок група от пет бургаски момчета. Те представят младежкия живот чрез алтернативно звучене, ярки емоции и неповторима енергия на авторската им музика. Това са Антон, Стелян, Михал, Марин и Димитър.

 

Ред за излизане на групите на сцената:

20:00 - SCARLET

20:45 - Lemon Box

21:45 - REWIND

22:45 - P.I.F.

00:15 - Kerana & kosmonavtite

1:30 - Махайра


Анкета

Мнения

Мнения
Първо официално слово на патриарх Даниил: Приемам кръста на патриаршеското служение
  30.06.2024 18:06      

Приемам кръста на патриаршеското служение, което ми се възлага днес. Господ знае, че не съм се ст