Неделя, 30 Юни 2024
    
Любопитно

Бизнесменът Динко Динев заведе до олтара дългогодишната си приятелка Даниела

  30.06.2024 16:27  
Бизнесменът Динко Динев заведе до олтара дългогодишната си приятелка Даниела

На стилна церемония строителният предприемач Динко Динев се врече във вечна вярност на своята дългогодишна половинка – Даниела.

Изисканото тържество се състоя на Марина Диневи в Свети Влас, където присъстваха много близки, роднини и приятели. Даниела блесна с шармантна сватбена рокля на дизайнерката София Борисова.

Младоженците си казаха заветното ДА на изнесен граждански ритуал в Амфитеатъра, като лично кметът на Свети Влас Иван Николов узакони семейство. Гостите бяха посрещнати от струнен квартет „Дестини“ сред приказна арка, декорирана с впечатляваща украса в цвят лавандула. Бащата на булката спази традицията и я заведе до олтара под звуците на тържествена музика. Динко и Даниела избраха индустриалецът Николай Вълканов и неговата съпруга Румяна за най-важните действащи лица на своята сватба. Кумата имаше двоен празник, защото същата вечер отбеляза и рождения си ден.

По-рано през деня двойката скрепи връзката си и с църковен брак. Венчавката се проведе в църквата „Свети Власий“, издигната от братя Диневи през 2009 г. и осветена от Вселенския патриарх Вартоломей Първи. Ритуалът бе отслужен от митрополит Антоний.

Сватбеното тържество се пренесе на брега на морето, сред елегантната атмосфера на ресторант Адмирал. Младоженците бяха посрещнати с аплодисменти и влязоха под звуците на Сватбения марш, изпълняван от симфоничния оркестър на Държавна опера – Бургас, под диригентската палка на маестро Деян Павлов. Под техен съпровод и в изпълнение на сопраното Нина Кръстникова и тенорът Яни Николов прозвуча и тържествената „Наздравица“ от „Травиата“. Водещ на тържеството беше един от най-предпочитаните ни изпълнители Орлин Горанов, който съвместно с музикантите изпя най-нежната си песен“ Светът е за двама“.

Най-романтичният момент на тържеството беше първият сватбен танц. С много емоция и финес, младоженците изтанцуваха най-чувственото танго, познато от филма „Усещане за жена“. Под звуците на симфоничния оркестър мина и танцът на кумовете, които избраха музиката от филма „Професионалистът“. Емоционален момент беше и милият поздрав на сина на Динко и Даниела – Борис, който разчувства гостите с песента на Ерик Клептън „Wonderful Tonight“.

Специално за младоженците на сцената се качиха квартет Дестини, джаз легендата Васил Петров, Мария Елена Инфантино, Кристина Димитрова и Фенси Бенд. Част от изисканото тържество бяха и балерините на „Боряна ден шоу“, които направиха уникално светлинно и денс шоу.

Зрелищна заря озари небето над Свети Влас точно след разрязването на сватбената торта. Празненството продължи до късните часове на нощта.

Динко Динев е един от най-успешните строителни предприемачи у нас и почетен консул на Грузия. Компанията „Диневи Груп“, която създаде заедно с брат си Йордан Динев, тази година отбелязва 35 години и една от най-устойчивите на пазара. Инвестициите им в изграждането на жилищни комплекси и туристическа инфраструктура, доведоха до създаването на един изцяло завършен туристически продукт  - Диневи Ризорт. Госпожа Динева е арт директор на компанията и под нейно управление се случват поредицата културни мероприятия на Амфитеатъра, които заеха своето традиционно място в културния календар на града.


Анкета

Мнения

Мнения
Първо официално слово на патриарх Даниил: Приемам кръста на патриаршеското служение
  30.06.2024 18:06      

Приемам кръста на патриаршеското служение, което ми се възлага днес. Господ знае, че не съм се ст