Понеделник, 01 Юли 2024
    
Крими

Бургазлия размаха пистолет на шофьор заради маневра

  01.07.2024 12:16  
 Бургазлия размаха пистолет на шофьор заради маневра

Вчера около 12.40 часа във Второ Районно управление - Бургас е получено съобщение за инцидент, при който водач на лек автомобил произвел изстрел с пистолет  по друг водач по повод засичане по пътя София – Бургас.

От ОДМВР – Бургас съобщиха, че семейство от Сливен с 12-годишно дете пътувало с лек автомобил "Шкода Фабия“, със сливенска регистрация в посока Бургас, като са изпреварени от лек автомобил "Дачия Логан“, чийто водач рязко е навлязъл пред автомобила им. Автомобилите спрели встрани на пътя, като 34-годишният мъж от Сливен се насочил към водача на дачията и започнал да му крещи и блъска по стъклото заради опасната му маневра. След като мъжа не му отворил вратата, сливналията се върнал към автомобила си, а през това време водачът на дачията произвел изстрел с пистолет, след което си тръгнал.

В резултат на бързите полицейски действия е установена самоличността му – това е 31-годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания и предал газов пистолет заедно с пълнител и осем боеприпаса към него. Той е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.