Събота, 06 Юли 2024
    
Бургас

Вижте какво ще е времето днес

  06.07.2024 08:01  
Вижте какво ще е времето днес

 

Днес ще бъде слънчево, след обяд на места с купеста облачност, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-североизток. Температурите ще продължат да се повишават и максималните ще са между 30° и 35°, в София – около 30°. Атмосферното налягане през деня ще се понижи и ще се доближи до средното за месеца.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е около 25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, но ще остане без валежи. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра – около 18°.

В неделя и понеделник ще бъде слънчево. Вятърът ще е от изток-североизток, ще бъде предимно слаб. Температурите ще се повишават и втория ден преобладаващите максимални ще са между 33° и 38°, по-ниски по Черноморието.


Бургас Любопитно
Бургас
Бургас
Общество
Бургас
Бургас