Понеделник, 08 Юли 2024
    
Бургас Култура

Теодора Велева (TEDDY VL) излиза с нова песен в националния конкурс за млади изпълнители „Бургас и морето“

  08.07.2024 11:33  
Теодора Велева (TEDDY VL) излиза с нова песен в националния конкурс за млади изпълнители „Бургас и морето“

Теодора Велева, известна с артистичния си псевдоним TEDDY VL, е талантливо шестнадесетгодишно момиче, което не само изпълнява, но и сама създава своя музика. Тя току-що издаде нова оригинална песен, която се отличава със свое красиво поп R&B звучене и пренася слушателя в приятно лятно настроение. Песента „Losing my mind“ вече е една от десетте финалистки в първото издание на националния конкурс за млади изпълнители „Бургас и морето“. Този конкурс е насочен към откриването и подкрепата на талантливи млади изпълнители и представлява своеобразно продължение на дългогодишната традиция на популярния конкурс „Бургас и морето“.
От самото начало на своята музикална кариера, TEDDY VL показва изключителен талант и упоритост. Тя започва да посещава уроци по пеене на само четири години и с течение на времето се утвърждава като лауреат на много конкурси и фестивали. Теодора представя България на Международния конкурс SanremoJunior в Италия през 2017 година, където завоюва трето място. Тя повтори своето участие в конкурса през 2022 година и през 2023 година получи бронзов медал на Европейския шампионат по сценични изкуства “Performer Cup” в Рим, Италия.
Песента „Losing my mind“ е вече налична за слушане на всички водещи дигитални платформи. Не пропускайте възможността да видите изпълнението на TEDDY VL на финалната конкурсна вечер на „Бургас и морето“ за млади изпълнители, която ще се проведе на 27-ми юли 2024 година в Културен дом НХК от 19:00 часа. Това е изключителна възможност да се насладите на младежкия талант и свежест в българската музикална сцена.

Ето и песента, с която ще се представя тя: