Вторник, 16 Юли 2024
    
Бургас Култура

SPICE Music Festival 2024 наближава

  10.07.2024 15:14  
SPICE Music Festival 2024 наближава

Шестото издание на SPICE Music Festival 2024 наближава! Тази година 2 и 3 август са датите, които ще съберат изпълнителите на най-големите хитове на 90-те и феновете им на метри от морския бряг!

В първия фестивален ден – 2 август – сцената на фестивала ще взривят 2 Unlimited, Haddaway, немската транс група Fragma, денс формацията Groove Coverage, KLF feat. GODDESS, Wanda Dee и Evi Goffin ex-Lasgo. А на 3 август атмосферата ще нажежат с хитовете си британският рапър с индийски корени Panjabi MC, един от първите брейкденс артисти в Европа Captain Hollywood Project, евроденс идолът E-Type, покорителят на класации John Newman, Gareth Gates, David Tavare и Italo Brothers.

E-Type, 2 Unlimited и Haddaway се връщат на SPICE Music Festival по желание на феновете на фестивала, които ги пожелаха в специална анкета, а артистите не се поколебаха да приемат отново поканата да гостуват в България и да се срещнат отново с една от най-добрите публики в Европа.

SPICE Music Festival е вече традиционна лятна фиеста за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети, за хората, които нямат търпение да си припомнят хитовете и танците от онова време. Впечатляващ звук, въздействащи визуални ефекти и много добро настроение ви очакват на Морска гара в Бургас в първия уикенд на август.

За първи път на сцената ще бъде обособена специална зона, където най-големите фенове на SPICE MUSIC ще могат да танцуват и да се насладят на своите любимци на една ръка разстояние по време на техните изпълнения. Пропуските за тази зона са ограничени и ще се продават от 15 юли до изчерпването им.


Както винаги, в зоната на фестивала ще бъдат обособени достатъчно места за храни и напитки.

Забавлението е гарантирано – очакваме ви!

 

Билети за SPICE Music Festival 2024 могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини На Тъмно.

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY - станция номер 1 за музика от 90-те!