Вторник, 16 Юли 2024
    
Спорт Царево

Турнир по плажен волейбол се проведе в Царево

  15.07.2024 12:57  
Турнир по плажен волейбол се проведе в Царево

Част от програмата на Царево спортува 2024, бе и турнирът по плажен волейбол, който се проведе на игрищата на плаж Нестинарка, съобщиха от пресцентъра на Община Царево.

В турнира взеха участие 15 отбора, които изиграха общо 29 мача помежду си върху горещия пясък на плаж Нестинарка.

Сред имената на участниците личаха тези на настоящите волейболни национали Денис Карягин и Георги Петров, както и на други популярни в тези среди лица, сред които и Андрей Николов.

В първия ден на турнира – събота, 13 юли се изиграха мачовете от груповите фази, както и четвъртфиналите. А в неделя, 14 юли плажът посрещна отново продължаващите на полуфиналите, респективно на финалите играчи.

Неделния ден предложи мачове с много качествени играчи, които оставиха сърцата си на игрището. След изиграни два полуфинални мача, един мач за третото място, както и разбира се финал, можем да Ви уведомим за класирането:

1-во място – Георги Петров и Ясен Петров

2-ро място – Денис Карягин и Веселин Стоилов

3-то място – Деян Любомиров и Тихомир Пелов

4-то място – Алекс Атанасов и Петър Класчек

Финалният сблъсък изправи един срещу друг двамата действащи волейболни национали Денис Карягин и Георги Петров, като след много оспорвана игра, победители в турнира станаха братята Георги Петров и Ясен Петров!

Съдии на всички тези мачове под жаркото слънце на плаж Нестинарка бяха правещите много за волейбола в Царево – Костадин Стоев и Кина Атанасова!

Община Царево благодари на всички играчи за тяхното участие, а плаж Нестинарка се готви за нов турнир по плажен волейбол - на 31-ви август и 1-ви септември 2024 г. (събота и неделя).