Вторник, 16 Юли 2024
    
Бургас

Нека помогнем на малкия Алекс в тежката му битка с рака

  15.07.2024 16:45  
Нека помогнем на малкия Алекс в тежката му битка с рака

Малкият Алекс се нуждае от помощ, за да пребори раково заболяване. Детето е диагностицирано с тумор в мозъка. Майката е учител в бургаското училище СУ „Петко Росен“ и колегите й се обръщат към всеки, който има възможност да помогне в тежката битка, която им предстои.

„Нека заедно да направим чудо и дадем надежда на Алекс! Споделяме с Вас един призив за помощ, който идва от дълбините на едно майчино сърце, на Кремена Узунова! Ние, от името на цялото училищно общество, молим всеки, който има възможност, да се присъедини към кампанията за набиране на средства. Всяко дарение, независимо от размера му, ще бъде ценен принос и ще приближи детето още една стъпка към неговото възстановяване. Благодарим Ви за подкрепата и съпричастността. Вашата помощ може да направи промяна в живота на едно дете и неговото семейство“, призовават колегите й.

Алекс се нуждае от операция в Турция, а необходимите средства – 100 000 евро са непосилни за семейството му. Затова Кремена отправя апел:

„Скъпи приятели и семейство, мили дарители.

Пиша ви днес със свито сърце и надежда в очите. През последните няколко месеца преминахме през едно от най-предизвикателните пътувания в живота си - пътуване, което започна с притеснения относно развитието на нашето дете и завърши с шокиращата диагноза мозъчен тумор.

Нашият скъп малчуган е светлината на живота ни и ние бихме направили всичко по силите си, за да гарантираме неговото здраве и благополучие. Когато забелязахме някои знаци, които ни накараха да се тревожим за възможни проблеми от аутистичния спектър, ние се обърнахме към нашите лекари за насоки и подкрепа. С течение на времето обаче стана ясно, че тези симптоми може да не са свързани с аутизма, както първоначално подозирахме.

Вместо това научихме, че нашият малък герой се бори с мозъчен тумор. Тази новина беше съкрушителна и дойде като удар, но ние отказахме да бъдем победени. След обстойно търсене намерихме реномирана клиника в Турция, която предложи най-добрия план за лечение за нашето дете. Въпреки че цената на лечението е непосилна за нас, ние няма да позволим нищо да застане на пътя ни, докато се борим за възстановяването на нашия любим малчуган.

Моля, присъединете се към нас в тази битка. Всяко дарение, голямо или малко, ще бъде високо оценено и ще ни помогне да покрием разходите за лечение. Вашето любезно участие ще ни даде надежда и сила да продължим напред в тези трудни времена.

Заедно можем да преодолеем това предизвикателство и да осигурим по-светло бъдеще за нашето прекрасно дете. Благодарим ви от дъното на сърцата си за вашата доброта и подкрепа.

С Най-Добри Пожелания

Мама Кремена“.

 

Подкрепете Алекс с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

https://pavelandreev.bg/cam…/speshno-pomogni-na-malkia-aleks

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG63BUIN95611000739742

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Александър Добринов Узунов

Включете се в онлайн базара на платформата

https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share

Разгледайте и нашия Фонд за лечение на деца в чужбина

https://pavelandreev.bg/subscription