Четвъртък, 18 Юли 2024
    
Култура

Остров света Анастасия ще бъде озвучен от летни Drum and Bass ритми

  18.07.2024 17:12  
Остров света Анастасия ще бъде озвучен от летни Drum and Bass ритми

За първи път досега остров света Анастасия ще бъде озвучен от летни Drum and Bass ритми на 26 юли (петък). С артисти от най-големите английски и български лейбъли забавлението и танците са сигурни. Билети: https://events.gotoburgas.com/bg/e17503-bassthatisland

Hugh Hardie е израснал в Кеймбридж, а за първи път добива популярност през 2015 г., подписвайки с Hospital Records. Ранният успех бързо е постигнат с песни като „Tearing Me Apart" и „Wide Eyes" и проправя пътя за дебютния албум на Hugh „Colourspace". Следва най-успешният му проект досега "Shadows & Silhouettes", а след него излиза и '7 Tunes in 7 Days', написан за 7 дена през пандемията. Продукциите на Hugh Hardie излъчват талант без усилие, а вечната му отдаденост към занаята му е спечелила място сред най-великите на Drum & Bass, както и топ DJ места по света. Ще можете да чуете Hugh Hardie от 21:40.

Идващ от Южен Лондон, Drum & Bass продуцентът Kanobie създава еуфорични и мелодични ритми. С издаването на първия си дебютен EP "Eternal" на Kingpin Records, Kanobie бързо привлича вниманието на водещите лейбъли в индустрията. Hospital Records издадоха запомнящия се "Good Good (feat. EMZ)", последван от "Upside Down (feat. TIC)". Kanobie ще започне своя сет от 20:40.

Mocks и Konspirator, които заедно правят High Roll, със сигурност са сред най-емблематичните изпълнители на българската електронна сцена. В зората на това сравнително младо музикално направление, двамата заемат стабилна позиция сред първите редици на българската организация за Drum and Bass култура - H.M.S.U. (съответно през 2003 г. и 2005 г.). Момчетата вече са подписали ексклузивно за легендарния drum and bass лейбъл Formation Records.Със солидния отпечатък на DJ SS, дуото издаде дебютното си EP, наречено "It's You" през 2013 г., последвано от EP "Roots Sound" през 2014 г., и "Acid Chains LP" през Септември 2015 г. Ще можете да слушате High Roll от 22:40.

Behind You е един от основателите на Creative Minds и човек, носещ лекотата на по-нежните drum and bass ритми. Точно преди залез той ще ви отведе на едно морско-солено-космическо пътешествие. Ще можете да слушате Behind You от 19:40.

От HÖR Berlin до клубовете в София, от Techno до Drum and Bass, Vess-c притежава широк хоризонт, когато става дума за електронна музика. За острова ви е подготвила само най-добрите Drum and Bass оръжия, за да ви предостави подобаващ край. Ще можете да слушате Vess-c от 23:40.

Един от основателите на RaveON и редовен гост на град Бургас – Mitrev, ще ви подготви добре, заливайки ви с цунами от Drum and Bass точно в 18:50. За добре дошли MM ще осигури попътния вятър на партито от 18:00.

Транспорт: Тръгването е от Магазия 1 на Морска гара от 17.00, а връщането е в 00.30. Билетът за събитието включва транспорта.

Храна и напитки: За хората с апетит ще се погрижат Famous Burgers, които са приготвили специално меню за острова. Разбира се, за жадните ще бъде изграден външен бар с разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки.

Събитие : https://www.facebook.com/share/tS7tSTwsooFmpd9f


Анкета

Мнения

Мнения Созопол
Тихомир Янакиев с думи на празника: Благодаря, че възпитавате децата си в любов към Созопол!
  18.07.2024 10:09      

Кметът на община Созопол Тихомир Янакиев, заместник-кметовете Андрей Николов и Тодор Дамянов и пр