Петък, 19 Юли 2024
    
Общество

Иван Гарелов е приет в реанимацията на „Пирогов“

  18.07.2024 22:28  
Иван Гарелов е приет в реанимацията на „Пирогов“

Тежка черепна травма получава телевизионната легенда при инцидент в курорта "Свети Влас", където той е работил върху новата си книга "За какво мечтаят жените"

Иван Гарелов е претърпял тежък инцидент край морето, където е работил върху новата си книга и от четвъртък сутрин е в реанимацията на “Пирогов”, споделиха от семейството на известния журналист с тревога и надежда за добър изход, пише 24 часа.

81-годишният телевизионен журналист от години прекарва част от лятото в курорта “Свети Влас”. Във вторник е направил пауза, докато пише поредна глава от “За какво мечтаят жените” - една различна тема за Мистър Панорама.

От известно време са го мъчили проблеми с краката, но не това е причината за инцидента в хотел “Палас”, при който той получава тежка черепна травма и кръвоизлив в мозъка.

Телевизионната легенда е била транспортирана в бургаската окръжна болница, където неврохирургът д-р Светослав Тодоров и целият екип на отделение “Реанимация” започват борба за живота му.

Заради тежкото състояние в четвъртък Иван Гарелов е бил докаран с линейка в София след консултация с известния неврохирург проф. Николай Габровски и в момента е в реанимацията на “Пирогов”.