Петък, 19 Юли 2024
    
Мнения

Пеевски: Тепърва имам много да кажа за Мистър Кеш и кръга му

  19.07.2024 12:07  
Пеевски: Тепърва имам много да кажа за Мистър Кеш и кръга му

 

Премиерът, вътрешният и военният министър си вършат перфектно работата. Президентът липсва, каза председателят на ДПС

Делян Пеевски похвали служебният премиер Димитър Главчев и министрите Калин Стоянов и Атанас Запрянов, както и парламента, за реакцията им при пламналите горски пожари в страната, но остро критикува президента Румен Радев.

"Смятам, че премиерът, вътрешният и военният министър си вършат работата перфектно в момента. На място са. Държавният глава липсва, такъв нямаме в момента. Разбрах, че премиерът ще свика Консултативен съвет също. Работата си върви. Вчера парламентът си свърши перфектно работата, днес си свърши работата", каза Пеевски в кулоарите на парламента.

"Този казус тепърва предстои. Нека да видим първо дали ще се яви на изборите. Чакам го с неговите ковчежници да излязат на терена на политиката, тепърва имам какво да кажа - много, за президента и кръга около него. Искам да проверите дали съм получил отговор от институциите по въпросите, които зададох за премиера, президента и неговия кръг", каза Пеевски за Радев.

"Да видим дали Радев ще се яви на изборите, чакам го с неговите ковчежници да излязат на политическия терен. Тепърва имам да кажа много за президента и за кръга около него", заяви още Делян Пеевски.

"Кръгът "Капитал" много обича да обяснява за зависимостите на съдебната власт от мен. Интересно ми е тая съдебна власт защо не ми отговаря за Радев, треперят ли от него, с какво ги страхува този Радев. Чакам отговори за неговия кръг, който е много интересен", каза председателят на ДПС.

"Тепърва Мистър Кеш ще има много отговори да дава. Мистър Кеш е Радев, разбира се, проверете кръга му как се е обогатил. Проверете Копринков, роднините му, близките му, как са се обагатили. Провете един олигарх, който скоро беше награден, за кого е купувал прекрасна къща за след мандата. Проверете какво се случва, защо живее в комфорт, всички са строени за неговите изяви, ръкопляскат, радват се на неговите екипчета. Лично аз ще имам грижата да изнасям истината за Радев и кръга му", отсече Пеевски.