Събота, 20 Юли 2024
    
Общество

Делян Пеевски дари две мобилни къщи на възрастни хора от Воден

  20.07.2024 09:44  
Делян Пеевски дари две мобилни къщи на възрастни хора от Воден

 

По поръчка на председателя на ДПС Делян Пеевски, зам.-председателите на ПГ на ДПС Хамид Хамид и Станислав Анастасов пристигнаха в опожареното село Воден.

Те предоставиха дарение от две напълно оборудвани къщи, направено от лидера на ДПС Делян Пеевски за пострадала възрастна самотна жена и възрастен самотен мъж, които са загубили всичко по време на пожара.

"Къщите ще бъдат монтирани още тази вечер, ще бъдат вързани към ток и вода за една самотна баба и един самотен дядо, които са загубили всичко. Именно за това председателят ни изпрати, за да бъдат обезпечени тези хора. Предвидено е място, където да се сложат. Ние сме до хората“, каза зам.- председателят на ДПС Станислав Анастасов пред медиите.

"Ние сме тук при реалните хора и техните проблеми ДПС и Делян Пеевски винаги ще бъдем при реалните проблеми на хората“, бе категоричен Анастасов.

По повод нанесените щети и обезпечаването на хората Анастасов заяви:

"България има нужда от летателна техника. Това, което вчера на Бюджетна комисия се гласува е по най-бързия начин да се закупят два хеликоптера. Това беше настояването и на г-н Делян Пеевски и по най-бързия начин да се ускорят процедурите по ОПОС и 170 милиарда да отидат за пожарна техника. Евентуално ще бъдат направени и промени в Закона за обществени поръчки, така че да могат да се закупят веднага“.