Събота, 27 Юли 2024
    
Любопитно

„Най-щастливото турне“ на Графа акостира в морската ни столица на 28 юли, следва концерт в Бургас на 30 юли

  24.07.2024 12:15  
„Най-щастливото турне“ на Графа акостира в морската ни столица на 28 юли, следва концерт в Бургас на 30 юли

С подкрепата на ПроКредит Банк впечатляващото шоу се обединява със зелената кауза

 

Тази неделя (28 юни), Летният театър във Варна ще бъде препълнен с щастливи хора, фенове на хубавата музика и невероятно талантливия Влади Ампов. Концертът в морската ни столица е третият от „Най-щастливото турне“ на Графа, което вече превзе сърцата на хиляди фенове в Русе и Стара Загора, следват Бургас на 30 юли (Летен театър) и Пловдив на 11 август (Античен театър). Турнето се реализира с подкрепата на ПроКредит Банк, която е и инициатор на зелената кауза на събитието.

Влади Ампов е известен с майсторството си да създава преживяване от висока класа, представено с много любов и отношение към феновете. Екипът зад гърба му е част от магията, която се случва на всеки един от концертите му. Формулата на „Най-щастливото турне” е желязна – базирана на програмата на големия концерт на Графа на НС „Васил Левски“ (30.09.2023) – една мечта, която ПроКредит Банк сбъдна, то пренася всички елементи от шоуто в градовете, в които гостува. Най-силната част от него несъмнено е големият артист, който изпълва сцената и пространството около нея с магия. Автор на едни от най-големите български хитове през последните три десетилетия, Влади Ампов ги изпълнява с изключително чувство и съвършенство. Музикантите, беквокалистите, танцьорите, озвучителните, осветителните и мултимедийните екипи допълват усещането за перфектно преживяване. Публиката е важна част от вечерта и радва с перфектното познаване на творчеството на Графа, като пее с пълно гърло любимите си песни. Тя става съмишленик и в мащабната природосъобразна мисия на турнето.

Музиката лекува и ни прави щастливи, а с нейната сила можем да се обединим за каузи, значими за цялото ни общество. Още на входа на театрите до зоната на ПроКредит Банк посетителите ще забележат контейнерите за разделно събиране на отпадъци. Ще имат възможност да се включат в кампанията на Банката, да получат подаръци и да участват в специалната за тях игра. Целта е всички заедно да оставим мястото на провеждане на концерта и природата чисти след неговия край. Убедени сме, че заедно с общи усилия можем да подобрим средата, в която живеем, и да допринесем за нашата чиста „вековна гора“.

Билетите за “Най-щастливото турне” са в продажба. Все още има налични в мрежата на Eventim, каса ФКЦ (Варна), каса „Часовника“ (Бургас) и касата пред Община Пловдив.

 

 

 


Анкета

Мнения

Култура Мнения
Българският писател и парижанин Димо Райков с думи за откриването на Олимпиадата
  27.07.2024 12:41      

Българският писател Димо Райков, който е роден в Малко Търново, но от 35 години живее в г