Събота, 27 Юли 2024
    
Бургас Култура

„Бургас и морето“ на страниците на „Черноморски фар“

  26.07.2024 16:51  
„Бургас и морето“ на страниците на „Черноморски фар“

„Черноморски фар“

 

Какво е лятото в Бургас без Националния конкурс „Бургас и морето“? Музикалната емблема на града продължава да живее и да произвежда шлагерни песни в българския ефир.

Повече от половин век от сцената на летния театър са тръгнали хитове, които дори сме забравили, че са започнали своята история от сцената край морето, но винаги ще останат в музикалната ни съкровищница.

Верни на максимата, че този конкурс заслужава своя живот, а авторите на песните-подкрепа, „Черноморски фар“ Ви предлага един специален брой със спомени, с хронология за конкурса, с интервюта с композитори, музиканти и изпълнители-легенди, както и поети. На страниците ще излязат и тазгодишните претенденти, както и минали носители на награди.

Можете да го откриете във всеки магазин или павилион за продаване на вестници. Струва си да имате този специален брой, защото писаното остава.

А всеки гост или жител на града, закупил сувенир с морска тематика от Туристическия информационен център, ще получи подарък - от специалния брой на вестника.

Мери от „Мери бойс бенд“ амбицирала заместник-кмет да участва в конкурса за песен „Бургас и морето“

Материалите, свързани с „Бургас и морето“ ще бъдат качвани и на онлайн страницата на изданието!


Анкета

Мнения

Култура Мнения
Българският писател и парижанин Димо Райков с думи за откриването на Олимпиадата
  27.07.2024 12:41      

Българският писател Димо Райков, който е роден в Малко Търново, но от 35 години живее в г