Събота, 27 Юли 2024
    
Общество

Ето го момчето, което е в неизвестност след взрива

  27.07.2024 16:17  
Ето го момчето, което е в неизвестност след взрива

Стана ясно кое изчезналото момче след адския взрив в Елин Пелин.

22-годишния Теодор П. е момчето, което остана в неизвестност след взривовете край Елин Пелин.

Той е син на 55-годишният Тодор Стефанов Попов – едноличен собственик на фирмата „Енигма“ ЕООД. Компанията е една от големите в бранша у нас. Данните в Търговския регистър показват, че е създадена е през април 2001 г. в Хасково с капитал от 5000 лв.

 

Жена, която живее на метри от взривения завод разказа, че 22-годишния Теодор всеки ден ходил в завода за пиротехника в Елин Пелин със скъпа кола, която всеки жител е виждал.

Тя разказа и кога за последно е видяла момчето.

„Дойде последно преди три дни с едно момиче беше. Влезе в магазина, който се намира до гарата в Елин Пелин взе някакви неща и оттогава не съм го виждала, но всеки ден рано сутринта той ходи в завода„.

Друг жител на Елин Пелин – Димитър Иванов разказа, че редовно е виждал Теодор, който по думите му бил добро и възпитано момче.

„Редовно идваше в селския магазин и както винаги взимаше по няколко стека минерална вода и и тръгваше към завода. Винаги поздравяваше всички в района. Усмихнато и добро момче беше", споделя Димитър.

От думите на Димитър става ясно, че баща му 55-годишният Тодор рядко е ходил в завода за пиротехника, пише news24sofia.eu.