Четвъртък, 15 Авг 2024
    
Култура

Подгответе се за най-щастливото турне на Графа днес

  30.07.2024 11:02  
Подгответе се за най-щастливото турне на Графа днес

Този вторник (30 юли), Летният театър в Бургас ще е сцена на най-щастливото музикално шоу в България. Представя го невероятно талантливият Влади Ампов, който с най-новата си концертна програма вече превзе сърцата на хиляди фенове в Русе, Стара Загора и Варна.Турнето се реализира с подкрепата на ПроКредит Банк, инициатор на зелената кауза на събитието.

От публикациите в социалните мрежи на Влади Ампов разбираме, че певецът и екипът му прекарват страхотно времето си на Българското Черноморие, където редуват концертите с приятни мигове на почивка. Продукцията на артиста е мащабна. Заедно с него пътуват озвучител, лайтдизайнер, мултимедиен сценограф, танцьорите от RiО Crew, RiO Teens и едни от най-добрите български музиканти - Борислав Бояджиев–Борче (ударни), Александър Обретенов (бас китара), Мирослав Иванов (китара) Венцислав Трифонов (духови) и беквокалистите от ЛаТиДа. Преди старта на същинския концерт на сцената ще излезе младежкият духов оркестър от Велико Търново „Джуниър Бенд", който ще подгрее феновете. 

Формулата на „Най-щастливото турне" е желязна – базирана на програмата на големия концерт на Графа на НС „Васил Левски" (30.09.2023) – една мечта, която ПроКредит Банк сбъдна, то пренася всички елементи от шоуто в градовете, в които гостува. Най-силната част от него несъмнено е големият артист, който изпълва сцената и пространството около нея с магия. Автор на едни от най-големите български хитове през последните три десетилетия, Влади Ампов ги изпълнява с изключително чувство и съвършенство.

Музиката лекува и ни прави щастливи, а с нейната сила можем да се обединим за каузи, значими за цялото ни общество. Още на входа на театрите до зоната на ПроКредит Банк посетителите ще забележат контейнерите за разделно събиране на отпадъци. Ще имат възможност да се включат в кампанията на Банката, да получат подаръци и да участват в специалната за тях игра. Целта е всички заедно да оставим мястото на провеждане на концерта и природата чисти след неговия край. Убедени сме, че заедно с общи усилия можем да подобрим средата, в която живеем, и да допринесем за нашата чиста „Вековна гора".  От Монте Мюзик изказват специални благодарности на Община Бургас за подкрепата при реализирането на зелената идея на коцерта.

Билетите за концерта от  „Най-щастливото турне" на Графа в Бургас се продават в мрежата на Eventim, каса „Часовника" и на специално обособена каса на Летния театър от 19 часа в деня на концерта.