Четвъртък, 15 Авг 2024
    
Любопитно

Дечурлиги съсипаха почивката на Илия Ангелов

  31.07.2024 15:30  


Българският певец Илия Ангелов се оплака от деца в хотел. Вокалистът, станал известен от годините си в „Диана Експрес“, е отседнал в Приморско. На фейсбук профила си Ангелов е пуснал снимка на хотела и казва, че в него „никой никога не трябва да отсяда“.

„Той е по-скоро общежитие, в което цяло лято има лагерници между 12 и 16 години. По цели нощи се блъска по вратите на стаите, гонене, кикотене и т.н.“, обяснява Ангелов.

Не подминава и учителките на децата, които „си карат почивката, папат здраво, което си личи по външния им вид“.

„Въобще не ги е грижа какво правят техните ученици. Управата на хотела им направили забележка – ха, ха“, продължава да се жалва той.

Ангелов разкоства и храната, която „в повечето случаи е от имитиращи продукти“ и завършва с пожелание за приятна „почивка“.

Изглежда певецът гастролира по морето, може би за участия, тъй като преди дни бе в Бургас за конкурса „Бургас и морето“. Изпълнението му бе изключително слабо и не напомни с нищо за някогашния глас, който мнозина обичаха.

Остава открит въпроса какво прави естрадната звезда в хотел, който е обявил в сайта си, че е подходящ за детски лагери и очевидно не е висока класа, както и не го ли е проверил преди това, за да се оплаква от съсипана почивка.