Неделя, 18 Авг 2024
    
Поморие

Кметът Иван Алексиев стартира инициатива за публично представяне на всички предложения до Общинския съвет

  18.08.2024 15:16  
Кметът Иван Алексиев стартира инициатива за публично представяне на всички предложения до Общинския съвет

С онлайн излъчване, кметът Иван Алексиев стартира нова инициатива за подобряване взаимодействието между граждани, Общински съвет и общинска администрация, с която публично, преди всяко заседание, ще бъдат съобщавани всички негови предложения, предоставени за гласуване в местния парламент.

„С цел подобряване на Вашата информираност и за по-прозрачното управление на общинските ресурси, стартирам нова инициатива, с която да запозная обществеността с всички мои докладни записки до Общински съвет – Поморие, както и с всички предложения, които внасям за взимане на информирано и компетентно решение от страна на общинските съветници.”, каза кметът в обръщението си към жителите на общината и представи деветте докладни, внесени в срок до Общинския съвет.

От месец септември докладните и предложенията ще бъдат представяни пред всички, желаещи да се запознаят с тях, както онлайн, така и в обновената Ритуална зала в Поморие, по предварително обявен ден и час. Всеки от присъстващите или от зрителите ще може да изкаже мнение или да зададе въпрос по обсъжданата тема.

 


Анкета

Мнения

Бизнес Мнения
  18.08.2024 14:30      

Интервю на Силвия Шатърова   Инж. Красимир Коев (16.01.1971 г.),