Неделя, 01 Сеп 2024
    
Любопитно Царево

Дънди от „Съни бийч“ ще готви заедно с Ути на Рибния фест в Царево

  27.08.2024 09:58  
Дънди от „Съни бийч“ ще готви заедно с Ути на Рибния фест в Царево


Даниел Пеев - Дънди, който набра популярност с ролята си на Жоро в сериала "Съни Бийч" идва в Царево, за да води традиционния Рибен фест, организиран от Община Царево. Актьорът, който тази пролет направи фурор и с участието си в "Денсинг старс", ще се появи на 7 септември на единствената сцена във водата, за да бъде символичен домакин на фестивала.
Даниел Пеев - Дънди ще помага на Ути в кулинарното състезание, ще посрещне финалистите от традиционния велотур и ще съпреживее, заедно с всички гости, уникалното пиротехническо шоу, което ще озари небето над Царево късните часове на деня.
Организаторите на Рибен фест Царево обявиха и още едно впечатляващо участие във фестивалната програма. Wosh MC и Feel ще излязат на сцената, за да изпълнят най-големите си хитове и така ще допълнят звездната компания на Ъпсурт и DJ Cass, легендарните P.I.F., със специалното участие на Ерсин Мустафов и победителя от "Като две капки вода" Владо Михайлов,и гръцката звезда Стелиос Петридис.
Разбира се, хубавата музика ще е гарнирана със свежи напитки и вкусна храна от баровете в района на Пристанище Царево, а по традиция Ути Бъчваров ще раздаде стотици порции миди с ориз по Царевски.
Фестивалната програма започва още в 12 на обяд и продължава през целия ден. Повече за събитието можете да научите на официалната страница на Рибен фест Царево във Фейсбуук - https://www.facebook.com/ribenfesttsarevo