Неделя, 01 Сеп 2024
    
ИЗБОРИ 2024 Общество

Собственикът на сараите Данаил Папазов се притеснява за себе си и семейството си

  31.08.2024 15:35  
Собственикът на сараите Данаил Папазов се притеснява за себе си и семейството си

Позиция на Данаил Папазов беше изпратена до медиите, след като привърженици на Ахмед Доган се събират трети ден пред един от имотите, ползвани от почетния председател на Движението, който се намира в столичния квартал „Бояна”, предаде NOVA.

„Във връзка със създаденото напрежение от определени лица пред имота, собственост на „Делта Епсилон“ в гр. София, кв. Бояна, както и предвид разпространяването от тях на спекулации пред обществеността и медиите, че в същия се намират партийна документация и лични вещи на Ахмед Доган, заявявам следното:

Нека лицата, които твърдят подобно обстоятелство, да предоставят на компетентните органи пълен списък с тези документи и вещи и ако действително такива бъдат установени на територията на имота, ще окажа пълно съдействие същите да бъдат предоставени на тези органи, за да бъде гарантирана тяхната неприкосновеност.

Същевременно, изразявам загриженост и притеснение от така създалата се ситуация, както и от възможността да бъде повредено имущество на дружествата, на които съм собственик и представляващ. Но отново посочвам, че както Ахмед Доган, така и други свързани с него лица, нямат никакво правно основание да пребивават в имотите, собственост на „Делта Епсилон“ и „Хермес Солар“ в гр. София, кв. Бояна и в парк „Росенец“, обл. Бургас.

Апелирам към органите на реда да обезпечат сигурността както на имуществото на тези дружества, така и на мен и на моето семейство”, се казва в позицията.