Понеделник, 02 Сеп 2024
    
ИЗБОРИ 2024 Общество

Мистерия! Доган изчезна от Росенец

  01.09.2024 20:54  
Мистерия! Доган изчезна от Росенец

Ахмед Доган изчезна. Летните сараи в Росенец за празни. Това установи екип на бТВ, който се включи в централната емисия на телевизията от резиденцията край бургаския плаж. Репортерът и операторът на бТВ са получили специално разрешение за влизане от собственика на имота Данаил Папазов.

От разпространените кадри, че вижда, че Доган го няма в имота. Не е ясно как е напуснал луксозиня имот, който вече е във владение на собственика си Данаил Папазов и който преди три дни го призова да напусне имот.

Влязохме, след като всички привърженици на Доган, които стояха на пост, напуснаха периметъра на резиденцията, съобщи Десислава Ризова. Тя припомни, че дрон на телевизията бе засякъл лодки, джетове и кучета. Тази вечер обаче в двора на резиденцията нямаше признаци за нечие присъствие. Виждат се пепелници и бутилки вода,което означава, че доскоро там е имало хора.

Ризова съобщи, че накрая се появил човек, може би иконом, който изгонил тв екипа.

Токът и интернетът в сарая на Ахмед Доган в Росенец са били спрени снощи, съобщи още телевизията.

Късно снощи според депутата Савим Али интернетът е бил спрян за около три часа, което е изключило достъпа до охранителните камери. Малко по-късно е спрян и токът. А сега сараят изглежда съвършено празен.