Сряда, 16 Oct 2024
    
ИЗБОРИ 2024 Мнения

Цончо Ганев: „Възраждане“ е единственият гарант за мир

  16.10.2024 10:18  
Цончо Ганев: „Възраждане“ е единственият гарант за мир

Опасността от разрастване на военните конфликти в Украйна и в Близкия Изток и въвличането и на България в тях бяха сред най-задаваните въпроси към Цончо Ганев по време на срещите му с бургазлии. Заместник-председателят на Народното събрание и на  „Възраждане“ е водач за поредна година на листата във втори МИР – Бургас.

Първите стъпки, които трябва да се предприемат след изборите, е да не бъдем въвлечени във война, защото няма нищо по-лошо от войната, подчерта Цончо Ганев и припомни думите на Цар Борис Обединител: По-добре черен хляб, отколкото черни забрадки.

„Първото решение на следващия Министерски съвет трябва да е премахване на командния център на НАТО, който е разположен от 5 години във Варна. При едно евентуално разрастване на военния конфликт в Украйна и изстрелване на ракети в дълбочина, за което се говори, Русия ще отговори по същия начин. Това превръща цялата ни страна в мишена“, посочи Цончо Ганев.

Към това допринася и съществуването на 4 американски бази у нас, за които вече в няколко поредни парламента настояваме да се предприемат мерки за премахването им, добави водачът на листата на „Възраждане“ за Бургас. Това ще намали възможностите страната ни да бъде въвлечена във война, коментира Цончо Ганев и посочи, че единствено „Възраждане“ настояват за мерки, които да гарантират мира у нас.

Поради тези причини „Възраждане“ организира национална акция "Дайте шанс на мира". Тя ще се проведе на 21 октомври, от 18 ч., в редица български градове, сред които и Бургас (пред сградата на Областната администрация).

„Възраждане“ е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2024 Мнения
Цончо Ганев: „Възраждане“ е единственият гарант за мир
  16.10.2024 10:18      

Опасността от разрастване на военните конфликти в Украйна и в Близкия Изток и въвличането и на Бъ