Сряда, 16 Oct 2024
    
Бургас

Академик Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в Бургас

  16.10.2024 17:36  
Академик Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в Бургас

Събитието пред бургаската публика е с вход свободен

 

„Иронията на историята“ – незабравимо преживяване, което ще ни преведе през обратите, поуките и не научените уроци на времето до резултатите в настоящето.

Това обещава срещата с една от най-известните фигури в съвременния културен живот на България - академик Иван Гранитски и социологът, който не спестява истината със своя изтънчен, но все пак остър стил на речта - професор Иво Христов.

Премиерата ще се състои при вход свободен на 24 октомври, от 18.00 часа на сцената на ДТ „Адриана Будевска“ в Бургас. Всеки един гост ще получи и специален подарък - книга на издателство „Захари Стоянов“.

Поканата към всички жители и гости на града отправя водачът на листата с кандидати за народни представители от коалиция „БСП – Обединена левица“ за 2-ри МИР - Бургас – инж. Петър Кънев.

Събитието, което ще Ви накара да се засмеете и да се замислите, ще премине като интерактивна среща с публиката.

Известният писател, носител на Националната награда за поезия „Евтим Евтимов“, издател, полемист и литературен критик Иван Гранитски е автор на над 50 книги с поезия, критика и публицистика. Той е обединител на творци от различни гилдии, инициатор на родолюбиви и духовно извисени интелектуални начинания. А проф. Иво Христов е сред ярките социолози и анализатори на процесите, влияещи в съвременното ни общество, представител на академичните среди и юрист.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2024 Мнения
Цончо Ганев: „Възраждане“ е единственият гарант за мир
  16.10.2024 10:18      

Опасността от разрастване на военните конфликти в Украйна и в Близкия Изток и въвличането и на Бъ