Събота, 26 Oct 2024
    
Бургас

От ОУ „Братя Миладинови“ организират концерт този петък. Вижте къде

  21.10.2024 17:35  
От ОУ „Братя Миладинови“ организират концерт този петък. Вижте къде

 

Второто издание на „Есенна Етно Палитра“ продължава тази седмица с вълнуващ концерт. Ученици и преподаватели от ОУ „Братя Миладинови“ канят всички бургазлии и гости на града на специално събитие. В петък, 25 октомври, от 17.00 ч. на сцената в двора на Етнографския музей ще се състои концерт „Моето училище, аз и морето“.

Учебното заведение тази година чества своя 100-годишен юбилей, а на 30 октомври е Международния ден на Черно море. Така концертът ще бъде тематичен с поглед към едно от най-големите богатства на Бургас.

В събитието ще вземат участие възпитаниците от 2 Б клас, към  който е и групата по занимания по интереси - български народни танци, с класен ръководител Ирина Петрова. В екип с нея е и Анита Яръмова - учител ЦОУД на класа и хореограф на групата.

Концертът ще започне с рецитал и песни за ОУ „Братя Миладинови“ и ще завърши с танци и песни за морето. Всички присъстващи ще могат да разгледат и специално подбрани рисунки и съчинения на децата на тема „Моето училище“ в пространството на Етно кафенето в музея.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2024 Мнения
Звезделина Каравелова: Нужни са инвестиции в инфраструктурата и в малките населени места
  23.10.2024 10:18      

При сериозен интерес от страна на гражданите премина отворената среща на кандидата за народен пре