Четвъртък, 16 Nov 2023
    
Любопитно Приморско

Любовен триъгълник и скандал заради Здравко Брадъра в Приморско

  17.08.2023 11:34  
Любовен триъгълник и скандал заради Здравко Брадъра в Приморско

За скандал и бой заради любовен триъгълник в Приморско, съобщиха от ОДМВР-Бургас. В Районното управление в морския град е образувана преписка за унищожаване и повреждане на чужда вещ, причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди спрямо словашка гражданка.

Тя подала сигнал около 3:00 часа на 13 август за това, че час по-рано, докато седяла на пейка на градската крайбрежна алея, към нея се приближила позната жена, която хващайки я за косата, започнала да я обижда. Словачката опитала да се обади на 112, но мобилния й телефон и електронна цигара, поставени на пейката до нея, са взети от другата жена и хвърлени в морето. Полицията е установила и задържала жената, за която словачката твърди, че е нападателката. Това е 45-годишна бургазлийка, която е била задържана за срок до 24 часа с цел изясняване на детайли по преписката. Тя отрекла да е извършила гореописаните деяния. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Приморско.

От няколко различни източници, а и от самият Здравко Василев – Брадъра става ясно, че той е в центъра на гореописания скандал, който се е разразил между съпругата му и любовницата му.

„Поради огромният интерес към събитията в родният ми град два съществени момента. Първо - крайбрежната алея на града вече официално ще има нова име Kurvenstrasse (б.а. Улица със завои). И второ, което е молба към медиите - да бяхте ме потърсили за подробности. Такава пикантна история я обезличихте с някаква баналност. Явно поради липса на опит не сте могли да я развиете качествено!”, написа той във Фейсбук.


Анкета

Мнения

Мнения Несебър
Кметът на Несебър за празника на града: С право можем да се гордеем с развитието и просперитета на града ни
  15.08.2023 13:32      

Днес отбелязваме един от най-големите  християнски празници – Успение на Пресвета Бого