Понеделник, 25 Дек 2023
    
ИЗБОРИ 2023

Атанас Терзиев сменя отбора на ГЕРБ с този на Кулев за местния вот

  25.09.2023 16:21  
Атанас Терзиев сменя отбора на ГЕРБ с този на Кулев за местния вот

Георги РУСИНОВ

 

Несебърският политик и дългогодишен член на ГЕРБ Атанас Терзиев сменя отбора за местния вот. Това заяви самият той чрез социалните мрежи. Той уведомява избирателите, че ще се кандидатира за общински съветник от листата на местната коалиция „Български Гласъ“.

„Нормално е всеки веднага да попита: "Ама как така, нали винаги си бил от ГЕРБ?" Да, така е било, но за тези избори реших да сменя отбора поради две причини. Първата е, че не беше зачетено моето и на други членове на ръководството мнение относно подредбата на листата, като се има предвид, че не е стоял въпроса относно моето място в нея, аз изразих категорично, че ще участвам преференциално и няма никакво значение на кое място ще съм. Втората причина е, че се очакваше официална подкрепа на партията към настоящия градоначалник - от София, без да зачитат нашето мнение“, написа Терзиев.

ГЕРБ ренегатът продължава с това, че именно заради несъгласието му с водената от партията политика е получил покана за участие в местната коалиция с кандидат за кмет Румен Кулев.

„Убеден съм, че с моя опит, усърдие и идеи ще мога да допринеса за развитие на нашата община и ще се старая да помагам с каквото мога“, завършва Терзиев.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения
Общинският лидер на ГЕРБ Андрей Рунчев: Ще изберем кмет на първи тур
  24.09.2023 11:51      

"Участваме с пълна листа от 51 имена, които ще се борят за доверието на бургазлии през следв