Събота, 09 Мар 2024
    
Бургас Любопитно

Омъжени бургазлийки шашнаха Турция с красота

  09.12.2023 13:09  
Омъжени бургазлийки шашнаха Турция с красота

Фурор. Татяна Ламбова и Десислава Тишева обраха наградите на модния конкурс Fashion crown of the world в Анталия

Дона МИТЕВА

Една от най-приказните седмици преживяха две бургаски красавици – Татяна Ламбова и Десислава Тишева, в Анталия, водени от Йордан Бъчваров. Те бяха част от в топ модния конкурс Fashion crown of the world“ 2023 (Модна корона на света).

Деси, която е общински служител, се завърна в Бургас като победител във възрастовата си категория, с награди (ленти) още за приятелство и  за маниери. Тя е майка на две деца.

Безспорен фаворит обаче е Татяна Ламбова, която грабна модната корона на света и получи правото на посланик – амбасадор на конкурса (лице). Догодина тя ще връчи короната на следващата победителка. Освен това тя е с награда за най-добра походка и топ модел.

Татяна е майка на едно дете, брокер и професионален модел, петкратен шампион на България и вицешампион на Южна Европа по бални танци.

Двете дами са победителки в бургаския конкурс за красота за омъжени жени „Мисис Черно море“, организиран от дизайнера Йордан Бъчваров, което им осигури правото да участват в конкурса в Анталия, Турция.

„Това бе една от най-красивите седмици, невероятно преживяване. Конкурсът се проведе при много стриктни правила. Хореографът му бе от Бразилия, помагаше много на участничките. Момичетата бяха непрекъснато заети, а ние нямахме право да присъстваме на репетициите, единствено ги видяхме на генералната“, разказа Бъчваров.

„Бяхме ангажирани непрекъснато с различни дейности. Участвахме в интересни фотосесии, като например със специални чаени рокли, или пък облечени в стил 19. век, с огромни корони на главите. Правиха ни снимки в ювелирен магазин с различни бижута. Впечатлена съм от организацията“, коментира Татяна. Към разказаното Десислава добави: „Конкурсът премина при изключително голяма конкуренция от Мексико, Испания, Русия, Естония“.

„Изключително съм щастлив да работя с тези очарователни дами – земни и красиви. Те съчетават красотата си, която демонстрират по подиумите, с прекрасни професии и грижата към децата и семейството. Още веднъж доказахме, че бургазлийките са красиви, умни и амбициозни, с безупречни обноски и поведение като цяло“, заключи Бъчваров.

За красивите облекла на дамите са се погрижили както самият Бъчваров, така и Стоян Радичев и Кали S.

 

 

 

Десислава Тишева

Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Димитър Николов: Нека Никулден да укрепва вярата ни в доброто
  06.12.2023 11:04      

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички бургазлии и приятели на морския град по повод Н