Четвъртък, 15 Авг 2024
    
Любопитно Спорт

Том Круз се появи изненадващо на Игрите в Париж

  12.08.2024 09:48  
 Том Круз се появи изненадващо на Игрите в Париж

Звездата Том Круз имаше главна роля в церемонията по закриването на Олимпийските игри в Париж. Той се спусна от покрива на стадиона, взе олимпийското знаме.

След това звездата от " Мисията невъзможна" се качи на мотор, премина през улиците на френската столица, а после специално видео показа как скача с парашут и прави редица каскади около емблематичния знак на Лос Анджелис "Hollywood" с олимпийските пръстени.

Круз е присъствал на игрите в Париж, включително на квалификациите по гимнастика за жени, както и на състезанията по плуване. "Страхотно е. Страхотни истории, страхотни спортисти. Невероятно е това, което трябва да направят, чувството за постижение", каза Круз.

Церемониите по закриването и предаването им и преди са били сцена за спектакли с участието на известни личности. На закриването в Пекин през 2008 г. Джими Пейдж и Леона Луис изпълниха съвместно песента "Whole Lotta Love" на Led Zeppelin, докато се возеха в изкуствен автобус, пътуващ към Лондон.

Церемониите по откриването и закриването на Летните олимпийски игри в Лос Анджелис през 1984 г., продуцирани от ръководителя на "Корени" Дейвид Л. Уолпър и ключовия творчески директор на Walt Disney Co. Робърт Джани, бяха забележителни холивудски спектакли, включващи изпълнения на Лайнъл Ричи, The Beach Boys и филмовия композитор Джон Уилямс.