Понеделник, 26 Авг 2024
    
Бургас Култура

Бургас е част от Националното турне „С песен и стих в сърцата“

  26.08.2024 14:29  
Бургас е част от Националното турне „С песен и стих в сърцата“

Вечните български хитове ще звучат в Бургас на 1 септември, когато от 20 часа на сцената ще излязат едни от най-големите музиканти и изпълнители на България.

 

Публиката ще се наслади на песните, изпъленин от Нели Рангелова, Маргарита Хранова, Петя Буюклиева, Дует Шик, Росица Ганева, Искрен Пецов, Коцето-Калки, Дует с Кауза, Група Спринт. Концерът е част от националното турне „С песен и стих в сърцата“. Той  е под съпровода на оркестър „София“ и с водещ Веселин Пренеров.

Името на турнето е избрано специално, тъй като подкрепя две каузи с изключителна важност за България:

Информационната кампания в подкрепа на хора с репродуктивни проблеми под надслов „Да сверим биологичния си часовник навреме“, свързана с репродуктивното здраве на младите хора в България и в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми. Целта е привличане вниманието към социално-значимата тема – превенция и навременни изследвания за установяване на репродуктивните възможности в ранна възраст и вземане на адекватни мерки.

 Националната кампания „За повече българска музика в национален ефир“, която се превърна в кауза на огромна част от българските музиканти и изпълнители, в мисията за над 50 % присъствие на българска музика в националните ни медии. Целта на кампанията е да се даде гласност на каузата за съхраняване на българската култура, българския език и националната ни идентичност като цяло. 

Специални гости  ще са бургазлиите от Вокално трио „DEJA VU“ - Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков, които приеха да бъдат посланици на каузите, а децата и младежите от Вокална формация “Морски песъчинки” с ръководител Милена Добрева, ще изпеят заедно със звездите на България едни от най-големите им хитове.

Концертът се провежда с любезното съдействието на община Бургас под патронажа на кмета на града  г-н Димитър Николов.

БИЛЕТИ:
???? Онлайн: https://www.eventim.bg/bg/bileti/turne-s-kauzi-s-pesen-i-stih-v-srcata-burgas-leten-teatr-640669/event.html

???? Онлайн: https://bilet.bg/bg/events/koncert-s-kauza-gr-burgas-5015-5015

???? Онлайн: https://epaygo.bg/4030889390

???? Онлайн: https://grabo.bg/burgas/kontzert-s-kauza-0smvz

 

 

НА МЯСТО:

В КАСИТЕ НА ИЗИПЕЙ, БЕНЗИНОСТАНЦИИ OMV, БЪЛГАРСКИ ПОЩИ,

КНИЖАРНИЦИ ORANGE, ТЕХНОПОЛИС, OFFICE 1,

В билетна каса ЧАСОВНИКА – Бургас

 

Част от средствата от концерта ще бъдат предоставени за инвитро процедура на семейство, на което мисията да станат родители е кауза.

 

    Организатори: Сдружение „Независими автори, музиканти и продуценти“ /СНАМП/ и Студио Спринт Проджект

   Със съдействието на КОНФЕДЕРАЦИЯ НА ТРУДА „ПОДКРЕПА“

 Партньори: Фондация "Искам бебе", Агенция за публични комуникации „Профайл“, Сдружение „Жени с кауза“, ХАЙЛАЙФ