Неделя, 01 Сеп 2024
    
Култура

Носителката на два „Икар“-а идва с „Най-смешното шоу“

  27.08.2024 14:50  
Носителката на два „Икар“-а идва с „Най-смешното шоу“

След като изигра себе си в двата спектакъла „Приятно ми е, Ива“ и „ Ива е онлайн“ , за които спечели две награди „Икар“, Ива Тодорова идва в Бургас за първи път и с новия си стендъп спектакъл „Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!“

Той ще бъде представен на 29.08. от 20 часа на Флората.

„Заглавието е иронично, но и не е, тъй като живеем във века на рекламата“, разказва актрисата.

Темите, както винаги, са много и вдъхновяващи. Този път представлението е посветено на рисковете и прелестта да си професионалист, творец, човек, влюбен в правилния човек. Как да разберем кой е правилният партньор? Хубаво ли е да си на 50?!

Постановката преминава през важните и понякога изоставени чувства, в които актрисата с естественото си присъствие, лекота и чувство за хумор, съумява да разходи публиката в огромен диапазон от емоции. Да ги назове. Личната история става всеобща, защото  поставена на сцена, се превръща в изкуство.

И както позволява стендъп шоуто, Ива сваля бариерата между актьор и зрител, за да се впуснем заедно в откровено изследване на днешния ден, на отминалите спомени и както винаги тя дава надежда за бъдещето.

Ива забърква смел коктейл от трагедия и комедия, черпи всички и пие на екс. Истинският стендъп е да се изправиш и да говориш за всичко. Няма дребни неща, няма вече и лични. Всичко е важно и обществено.

Смехът е гарантиран, но тя е непредвидима, защото обича да скача в дълбокото и да ни приласкава там.

 

Билети се продават на касата на Часовника, в мрежата на Евентим, и в Грабо.