Понеделник, 02 Сеп 2024
    
ИЗБОРИ 2024

Ход напред! Бойко Борисов слага водещи кметове водачи на листи за изборите, после ги прави министри

  02.09.2024 13:43  
Ход напред! Бойко Борисов слага  водещи кметове  водачи на листи за изборите, после ги прави министри

Не мисля, че нещо хубаво се е случило в Бургас извън нашето управление, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

 

Силвия Шатърова

„Събирам Изпълнителната комисия и обмислям вариант водещи кметове да ги сложа водачи на листи, за да покажа, че този път ГЕРБ е ангажиран с управлението. Няма да станат депутати, но  може да ги ползвам за министри“, заяви лидерът на ГЕРБ-Бойко Борисов в Бургас на среща с кметове от Югоизточна България. Те бяха извикани преди стартта на изборите, за да са основните проводници на политиката на ГЕРБ в кампанията по места.
Така Борисов хвърля в битката най-успешните представители на местната власт, за да провокира хората да гласуват,  а институциите да усетят стабилност след изборите през октомври. Освен това единствено местната власт в момента е стабилна в държавата и не се тресе от политически кризи.

По време на срещата той допълни:

"Аз не мисля, че нещо хубаво се е случило в Бургас извън нашето управление", заяви още днес Бойко Борисов

Борисов отново припомни извършеното по времето на управлението на ГЕРБ в региона. „Пътят за Слънчев бряг-никога нямаше да го има във вашия  живот. До ден днешен помня като затънах в джипката в блатото и питах: „Как ще правим пътища в тези блата!?“ Сега е прекрасно“, заяви той и попита: „Какво се случи през тези четири години?-държавата забуксува още повече“.

Сега и обхода на „Меден рудник“ ще направим и болница детска се строи тук,  похвали кмета Димитър Николов още лидерът на ГЕРБ.

Борисов припомни, че по времето на управлението на ГЕРБ  страната е била регионален лидер, в България са идвали премиери на Сърбия, Англия, Унгария, а сега -никой. Той допълни, че България е била пример за нулева миграция и занапред няма да допусне такава.

Борисов призова кметовете да бъдат посланици на политиката на ГЕРБ.

Сред акцентите на програмата на партията за управление са връщане на безплатното саниране. Вертикалният коридор от Румъния до Гърция  ще бъде изграден с пари от НАТО, като той включва път, ж.п.линия и петролопровод -от Русе до Маказа. От ГЕРБ обмислят и вариант за концесия на бъдещата магистрала „Черно море“.

Бургас -Малко Търново е задължителен път, заради бурното икономическо развитие на Турция.

„Това можете да го обещаете на хората, че ще го направим!. Ние искаме да кажете на хората какво сме направили и за какво сме гарант, че ще се случи“, категоричен беше  Борисов.