Сряда, 18 Сеп 2024
    
Бизнес Приморско Царево

Царево и Приморско си поделиха наградите за бизнес и туризъм

  07.09.2024 12:11  
 Царево и Приморско си поделиха наградите за бизнес и туризъм

Форум „Черноморски награди за бизнес и туризъм“ се проведе в Приморско, като той привлече

разнообразна аудитория -  представители на бизнеса, професионалисти в областта на туризма и местните власти.  С него бе отбелязана значителна стъпка към повишаване на авторитета и
разпознаваемостта не на общините по отделно, а на региона като цяло – като привлекателна и водеща туристическа дестинация.

Кметът на Община Царево Марин Киров получи приз за привличане на инвестиции и устойчиво развитие на туризма и бизнеса за 2024 г.  Наградата за най-успешна морска община с устойчиво развитие и благоустройство пък получи градоначалникът на Приморско Иван Гайков.

Събитието завърши с ангажимент от страна на двамата градоначалници да
продължат да работят в тясно сътрудничество с бизнеса и заинтересованите страни, за да
осигурят устойчив растеж на туризма в региона. Плановете за бъдещи инициативи включват по-нататъшно разработване на съвместни маркетингови стратегии, подобряване на инфраструктурата и създаване на нови атракции, които подчертават културното и природното богатство на района.

Това събитие поставя началото на едно по-добро бъдеще, като показва как местните партньорства и споделените визии могат да стимулират регионалното развитие и да утвърдят още повече
Царево и Приморско като атрактивна дестинация на туристическата карта.