Събота, 05 Oct 2024
    
ИЗБОРИ 2024

ГЕРБ -СДС откри кампанията си, кандидатите -гаранти за сигурност и стабилност/ВИДЕО/

  01.10.2024 17:27  
ГЕРБ -СДС откри кампанията си, кандидатите -гаранти за сигурност и стабилност/ВИДЕО/

Обичам своя град и регион и съм готов да дам своята енергия за него, заяви водачът на листата Димитър Николов

 

Силвия Шатърова

Дона Митева

 

ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Бургас за 51-о Народно събрание. Кандидатите за депутати водени от Димитър Николов-кмет на Община Бургас обещаха за всяко едно населено място конкретни ангажименти, за които да работят. Обход на Айтос, обход на Карнобат, обход на „Меден рудник“, Автомагистрала Черно море,  ремонт на пътища в Сунгурларско, Руенско, нови водопроводи в Средец са част от приоритетите, за които те ще се борят.

Областният лидер на ГЕРБ -Иван Алексиев представи кандидатите за депутати от листата и завърши с водача Димитър Николов

„За мен интересите на Бургаска област стоят над всичко и затова заставам с името си да водя  листата.

Пет пъти съм се явявал на избори и съм говорил много и пет пъти съм печелил мажоритарно доверието на хората.

За мен интересите на Бургас и Бургаски регион стоят над всичко и именно затова заставам с името си да водя листата и да гарантирам реализирането на проектите на Бургаска област заяви кметът Димитър Николов. Той допълни, че е в детайли запознат с всички проекти в областта.

Най-големият проблем е политическата нестабилност и въртележката от правителства. Водачът Димитър Николов допълни, че в момента има проблем за всички важни инфраструктурни проекти заради липсата на политически хоризонт.

По думите му месната власт в момента е остров на стабилност и е крайно време кметовете да натигнат глава и да се борят за регионалните интереси.
Не се страхувам от работа и отговорност, сам съм поставил задачи и съм търсил решения.

Обичам своя град и регион  и съм готов да дам своята енергия, цялата ми емоция е свързана с него.

Няма да се занимаваме с други партии, а ще се опитаме да спечелим доверието на хората“, заяви той.

Любен Дилов -син заяви, че тази кампания е уникална точно с това, че точно водач е Димитър Николов

Областният председател на ГЕРБ Иван Алексиев се върна назад във времето: „Когато управляваше ГЕРБ имаше спокойствие, имаше сигурност, имаше стабилност. През последните четири години изпаднахме в едно безвремие, едно безхаберие  и един хаос. Хаос, който превърна държавата ни в несигурна, нестабилна и неспокойна за нас, самите българи. Поради тази причина, в тази кампания ние отново ще  се изправим пред вас и ще кажем какво ще изпълним. Няма да даваме празни обещания, а ще поемем конкретни ангажименти за това, което ще се случи в нашия регион. Защото ние гарантираме сигурност, спокойствие за всеки  българин, за всеки един от нас и нашите родители, и децата ни. Това ще стане, когато на 27 октомври всеки от нас излезе и гласува с ум, разум и сърце. Призовавам всеки един да гласува с номер 18 за кандидатите на коалиция ГЕРБ – СДС.

Алексиев представи  листата,  като я охарактеризра  като отбор от хора, които са от региона,  доказали се професионалисти, познати на избирателите.

Бившият депутат Жечо Станков обясни нещо, което вълнува множество бургазлии: „Санирането ще продължи 100% безплатно с финансиране и на енергийните одити, за да е справедливо, за да е честно. И да сме на ясно – това не е безплатен обяд. Държавата спестява всичките тези средства от енергията, която домакинствата спестяват и тя ще я реинвестира през Българската банка за развитие,  чрез българската енергетика, която е на 80% държавна. Защото това е правилният подход, защото това желаят хората“.

А за листата на ГЕРБ – СДС той е категоричен: „Ние се разпознаваме като хората, които работят с чест за региона си, с отговорност за всеки един жител. Ние  сме сред  хората, поемаме ангажименти, само които можем да изпълним. Чест е да работим за региона“.

Галя Желязкова насочи своето изказване към младите хора: „На национално ниво гарантираме, че ще работим за засилване връзката на пазара на труда с образованието. Да можем да имаме по-добре образовани деца, които да се учат в модерна среда, която да е съобразена с живота и да е модернизирана.

Гарантираме за това, че ще създадем програми за младите 60/40. По начина, по който беше по време на Ковид-а, за да можем да ги стимулираме след училище или университет да започнат работа. Гарантираме за това, че ще полагаме грижи и за възрастните хора. В тази връзка искам да честитя днешния празник на възрастните хора и да им благодаря за опита, който са ни предали“.

 


Анкета

Мнения