Понеделник, 07 Oct 2024
    
Бургас Любопитно

Тони Димитрова попадна в комичен дует с фалшива певица

  07.10.2024 16:08  


 

Дона МИТЕВА

Обичаната бургаска певица Тони Димитрова гостува в "Пееш или лъжеш". Тя трябваше да отгатне кой от седмината кандидати може да пее и кой лъже умело.

Още в първия си опит тя се почувства виновна, защото изпрати да си ходи дама, която бе участвала в „Евровизия“ и пее прекрасно. Но пък разобличи мнима братовчедка на друг известен бургазлия - Рафи Бохосян и я елиминира.

От двамата, които Тони избра за финалисти, чекът от 5000 лв.  получи Кристина, която според версията бе победителка конкурса "Полско щурче" в Полски Тръбмеш, който се провежда под егидата на Веско Маринов.

До финала момичето се представи убедително и не остави никакво съмнение у певицата,  а и в панелистите,  които й помагаха в решенията, че точно тя е човека, който ще направи прекрасен дует с Тони.

"От очите ти строи светлина", каза Драго Драганов при връчването на чека, убеден, че момичето е певица.

Тони Димитрова запя „Обещание“ заедно с Кристина… . Получи се дует все едно с прериен койот, който не е ял поне две седмици.

Певицата се стресна и изохка, но храбро завърши изпълнението.  Мнимата певица бе толкова напориста при изпълнението, почти колкото и неталантлива.

"Защо ме поканихте тук да се излагам"- буквално проплака бургаското момиче с невероятен глас, който цяла България познава и обича.

Всички много се забавляваха. А организаторите обещават на Тони, още едно екстремно преживяване  когато двете с Кристина трябва да участват в Новогодишния концерт на Нова тв,  където отново ще изпълнят „Обещание“.