Понеделник, 28 Oct 2024
    
ИЗБОРИ 2024

„Възраждане“ приключва поредната кампания близо до хората

  25.10.2024 10:30  
„Възраждане“ приключва поредната кампания близо до хората

С десетки срещи в цялата област, кандидатите за народни представители на „Възраждане“ проведоха своята предизборна кампания близо до хората. От Граматиково, през Звездец, Средец и Сунгурларе, Несебър, Обзор и Бургас, представителите на формацията отговаряха на стотици въпроси за инфраструктура, икономика и социални политики. 

Сред основните задачи на „Възраждане“ ще е да продължи да се бори за запазване на българския лев и отлагане на влизането в Еврозоната, докато българския народ не реши друго. Относно доходите, сред приоритетите на формацията е прогресивното подоходно облагане и диференцирани ДДС ставки. От „Възраждане“ са категорични, че трябва да се върви и в посока облагане на свръхпечалбите в банковия сектор и намаляване на броя и размера на банковите такси. Нужна е и промяна в концесионната политика, българският народ трябва да печели повече от своите подземни богатства. Сред приоритетите на „Възраждане“ е изграждане на АЕЦ „Белене“, а битовите потребители на електроенергия да останат на регулирания пазар. 

В сектор „Здравеопазване“, в програмата на „Възраждане“, основна точка е премахването на търговския статут на болниците, за да може държавата да инвестира в държавните лечебни заведения и те да предлагат качествени и модерни здравни услуги за хората. По отношение на образованието, политиката на формацията е насочена към отмяна на системата на делегирани бюджети и порочната практика „парите следват ученика“. 

„Възраждане“ е единствената политическа формация, която не отстъпва от своите принципи и политики, категорични са нейните кандидати. 

„Възраждане“ е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2024 Мнения
Делян Пеевски, председател на ДПС: Заедно превърнахме новото начало в необратим факт
  27.10.2024 21:50      

 Благодаря на избирателите за огромното доверие След месеци