Петък, 20 Май 2022
    
Спорт

Залози в реално време с Бетано приложение

  18.02.2022 09:57  
Залози в реално време с Бетано приложение

Залозите на живо са голямата тръпка за много от почитателите на спортните предвиждания. Да се играе в реално време носи наистина различен адреналин, защото идеята е да уловим мига и да действаме на база на това, което виждаме, но и да се доверим на своя инстинкт. При предварителните прогнози се доверяваме повече на статистика, моментна форма, новини около отборите или участниците в събитието. А при поставянето на live bet можем да научим изхода от своя избор буквално след броени секунди. Залог може да се направи в първите секунди на футболен мач или в решителния тайбрек на тенис двубой. И това са само част от възможностите, които дава Бетано приложение.

Можете ли да предвидите следващото събитие?

Това е едно от големите предизвикателства при залозите на живо, пи които е удобно да се използва мобилно устройство. Кой ще отбележи следващия гол? Кой отбор пръв ще стигне до изпълнение на корнер? На футболист на кой отбор ще бъде показан първо картон от момента, в който поставяме залога? Това са само част от възможностите, които могат да се използват с betano mobile апликацията, ако се играе в реално време.

Също така могат да се правят предвиждания за предстоящ интервал от двубоя или състезанието. Ако Ланс и Монако играят открит и офанзивен футбол, срещата е в 18-ата минута, а ние имаме усещането, че “голът се пече” и ще падне всеки момента. Избираме периода между 21-ата и 30-ата минута (по-точно 20:0 и 29:59) и правим предвиждане, че тогава ще бъде отбелязано попадение. Можем да избираме дали да има гол по принцип или пък да се спрем на един от двата отбора, който да отбележи попадението в посочения интервал.

 

Получаваме известия за печалбите, дори когато сме забравили за мача, който сме играли

 

Мобилното приложение на букмейкъра може да ни бъде от полза и тогава, когато изобщо нямаме възможност да следим какво се случва в света на спорта. Ако сме направили предварителен залог на събитие, което така или иначе нямаме възможност да следим, можем да все пак да получим известие за това как се развива то и дали ни носи печалба. Достатъчно е още при поставяне на бета (а може и след това) да се активира съответната настройка. Има възможност да се включи и автоматичен кеш-аут, който се задейства при изпълнението на определени условия. Дали следим всяка секунда от мача или нямаме време да го погледнем - Betano Mobile app може да бъде от полза и в двата случая.

 


Анкета

Ще дарите ли заплата за Украйна?


Резултати