Сряда, 18 Oct 2023
    
Бизнес

От утре: Резервираме чадър и шезлонг с онлайн приложение

  19.07.2023 14:44  
От утре: Резервираме чадър и шезлонг с онлайн приложение

От 20 юли, онлайн приложение официално ще започне да работи, да информира потребителите в реално време за плажни места и ще им позволява да правят резервации на чадъри и шезлонги за плажове в България, съобщи за Bgtourism.bg представителят на платформата доц. Зорница Йорданова. Приложението се казва Myspot.bg и може да бъде изтеглено чрез Google Play и App Store от всеки, който желае да го ползва.

С приложението ще бъде сложена една порочна практика – рано сутрин да бъдат запазвани плажните места с хавлия на шезлонгите. Онлайн резервациите ще гарантират местата на потребителите. Очакванията са все повече плажове да се включат към приложението, за да може то да предлага по-богат избор за резервиране на плажни места.

 „MY SPOT носи несравнимо удобство на плажуващите. Вместо да пристигате на плажа рано, за да си осигурите добро място, можете да пристигнете в свободното си време, знаейки, че Вашето място вече е запазено. Тази функция за спестяване на време Ви позволява да планирате деня си по-ефективно, като Ви дава допълнително време да се насладите на други дейности, да опаковате багажа си за пикник или просто да прекарате спокойна сутрин“, споделят собствениците на приложението.


Анкета

За кой кандидат за кмет на Община Бургас ще гласувате?


Резултати

Мнения

Мнения
Вицепрезидентът Илияна Йотова в Созопол: Народ, който притежава личности като Левски не може да бъде народ от периферията
  18.07.2023 14:04      

При откриването на паметника на Левски в Созопол официален гост бе вицепрезидентът Илияна Йотова.