Неделя, 19 Май 2024
    
Бургас ИЗБОРИ 2024

ДПС регистрира кандидатската си листа в РИК-Бургас /СНИМКИ/

  06.05.2024 18:41  
ДПС регистрира кандидатската си листа в РИК-Бургас /СНИМКИ/

Движението за права и свободи в Бургас официално регистрира кандидатската си листа за народни представители в Районната избирателна комисия във Втори многомандатен избирателен район.

Заедно с  председателя на Областния съвет на ДПС Мехмед Хамид депозирахме в РИК- Бургас листата на ДПС, която отново е съставена от силни личности, достойни и доказали се през годините.

Тръгваме със силен отбор кандидати за народни представители, които са представители на населените места в Бургаска област, решени да докажат силата на ДПС и да работят за още по- добри изборни резултати.

Благодаря за доверието на почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган, на съпредседателите г-н Делян Пеевски и доц. д-р Джевдет Чакъров, на областното ръководство и на структурите да бъда отново водач на листата на ДПС-Бургас, която включва опитни парлментаристи, като Ешереф Ешереф и Фатме Рамадан, председателят на общинската организация на ДПС в Сунгурларе и председател на Общински съвет Сунгурларе Ружди Хаджен, отдадените на работа в местните структури на партията Бейхан Мустафа, Сезгин Кадил, Александър Делчев и Елван Атилла са само част от листата, с която ще участваме  в изборите за 50-то Народно събрание.

Всички ние съзнаваме отговорността, която носим и изключително важното значение както на Парламентарните избори, така и на изборите за Европейски парламент на 9 юни 2024 г. За всички нас, кандидатите за депутати и актива на ДПС в област Бургас тези избори са от историческо значение, защото сме уверени, че по категоричен начин ще  докажат незаменимата роля на ДПС за развитието на България и за бъдещето на Европейския съюз.

Пожелавам успех и истинска мобилизация, за да се поздравим с победа на 9 юни!

Представям на вашето внимание листата на ДПС за Област Бургас!

1. Севим Исмаил Али

2. Ешереф Кязим Ешереф

3. Фатме Хасан Рамадан

4. Ружди Хикмет Хаджен

5. Бейхан Али Мустафа

6. Сезгин Хасан Кадил

7. Александър Георгиев Делчев

8. Елван Селяхтин Атилла

9. Хюсеин Адем Халил

10. Мехмед Неджатин Хюсеин

11. Мехмед Мустафа Хюсеин

12. Неджми Адем Джелил

13. Бехчет Ремзиев Емурлов

14. Юмер Хасан Ибрям

15. Севди Севим Емин

16. Сезер Севгин Шабан

17. Хасан Абдурахим Хасан

18. Турхан Юсеин Юсеин

19. Андрей Радославов Генчев

20. Мурад Салиев Неджибов

21. Вергин Байрямов Терзиев

22. Мехмед Сюлейман Мустафа

23. Никола Тодоров Мешков

24. Дениз Ремзи Хайрулла

25. Шерафет Асан Мехмед

26. Христо Димитров Ангелов

27. Шабанали Мустафа Шабанали

28. Мехмед Хасан Хамид