Неделя, 18 Авг 2024
    
Бургас

И тази година стотици избраха доброто на Teen Boom Fest

  18.08.2024 10:39  
  И тази година стотици  избраха доброто на Teen Boom Fest

  Мария Николова

 

Много смях, забавления и музика, така беше посрещнат за 5-ти  път Teen Boom Fest в Бургас.

Събитието се организира винаги с различна кауза и събира все         по-голяма публика с всяка следваща година. Докато много хора все още помнят #ДобритеДумиСаПриятелство от 2023г., тази година то е под надслов #ИзбериДоброто #НеСтеСами.

Едни от най-популярните инфлуенсъри в България се събират на 17 и 18  август в Бургас да кажат не на насилието, агресията и опиатите. Още в 16:00 часа на самото откриване се извиха тълпи от чакащи, за да се срещнат с идолите си. А на място имаше специално обособени кътове, където посетителите можеха да открият линейка, да влезнат в колата или да пробват екипировка и оборудване на жандармерията, както и да си закупят нещо за ядене и пиене.


Водещите Криси и Арти накараха младите да се усмихнат, а старт на събитието даде заместник кметът Михаил Ненов.

        Зад каузата застанаха Община Бургас, Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни Бургас, Общински съвет по наркотични вещества град Бургас, Младежки международен център град Бургас, Национална комисия за борба с трафик на хора, Асоциация Деметра, Агенция Митници, НАП, БЧК о др.

       Посетителите могат да се срещнат през тези два дни с десетки популярни личности, част от които Sandeff & Stella, Ei Bo, Deniр Presinka, Linsho, Black Gogo, Alexcheto, Eva, Йоан-Петър, Вики и Жоро и много други.

       Стотици души се събраха и тази година да подкрепят една сериозна кауза.

Днес фестивалът продължава.